ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η εταιρεία μας ΒΙΟ.ΜΕ.Κ ΒΛΑΧΑΚΗΣ  έχει εδραιωθεί για την αξιοπιστία, την υψηλή ποιότητα και τεχνολογία που χρησιμοποιεί στο χώρο της μελέτης και κατασκευής μεταλλικών κτιρίων και όλων των ειδών μεταλλικών κατασκευών

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2005 και αποτελεί φυσική εξέλιξη της ατομικής εταιρείας του κ. Εμμανουήλ Βλαχάκη , που δραστηριοποιείται  στον κλάδο από το 1984. Η έδρα της και το εργοστάσιό της βρίσκεται στην περιοχή Ξηροκάμπι στη Σπάρτη Λακωνίας.

Η εταιρεία μας διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό σε συνεργασία με το εργατοτεχνικό δυναμικό εφαρμόζοντας νέες πρωτοποριακές τεχνικές, έχει την δυνατότητα να προσφέρει στους πελάτες τις ολοκληρωμένες λύσεις σχεδιασμού – κατασκευής, με την τήρηση όλων των Σύγχρονων Ευρωπαϊκών Προδιαγραφών.

Έχουμε άρτια οργανωμένο τμήμα μελετών χρησιμοποιώντας εξειδικευμένα λογισμικά ανάλυσης και σχεδίασης
μεταλλικών & σύμμεικτων κατασκευών όπως INSTANT, METALCAD, STATICS, AUTOCAD, STRUCAD κτλ.

Η στενή συνεργασία μας με πρωτοπόρους οίκους πρώτων υλών χάλυβα και πάνελ   μας επιτρέπει να είμαστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις στον χώρο.

Οι κατασκευές μας στηρίζονται στο λεπτομερή σχεδιασμό και στη σύγχρονη τεχνογνωσία, παρέχοντας άριστη ποιότητα κατασκευής και μοναδικό αισθητικό αποτέλεσμα υπό την επίβλεψη του ιδρυτή Εμμανουήλ Βλαχάκη.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ